23 Haziran 2015

İHANETİN HİÇ BU KADAR SIRADANLAŞMAMIŞTI!

Allah'ım! Sen aklımıza mukayyet ol.

Bir ülkede ihanet bu kadar mı kol gezer.

Bir ülkeye kendi insanı bu kadar mı ihanet içerisinde olur.

İhanet bir ülkede bu kadar mı sıradanlaşır.

Bir parti ve bir lidere düşmanlığın derecesi, kendi ülkesini karanlık senaryolara peşkeş çektirecek bir seviyeye nasıl bu kadar kolay çıkar...

Fetullahçı örgütün internet uzantılarından yazılı ve görsel medyasına hemen hepsinde PYD-YPG güzellemeleri gırla. Utanmasalar PKK'yı bile bölgeye barış getiren elçi olarak anacaklar.

Doğan medyası onları aratmayacak bir noktada. Terör örgütü PYD'nin "kahramanlık öyküleriyle!" dolduracaklar sayfalarını neredeyse.

Kontrolsüz Kürt çetelerin yanı başımızda uyguladığı demografik dönüşüm hamlelerini, "IŞİD'le mücadele" adı altında meşrulaştırıyorlar.

Arapları ve Türkmenleri hedef alan asimilasyon, tecrit ve soykırımı ahlaksızca ve alçakça hamlelerle örtüyorlar.

Manşetlerinde PYD ve PKK'nın IŞİD'e karşı kahramanca savaştığı iddiaları...

IŞİD'in hakim olduğu bölgeleri başıbozuk Kürt çetelerine tek bir kurşun bile atmadan terk ettiğini yazan yok bile.

ABD önderliğindeki koalisyon güçlerinin, IŞİD bahanesiyle hava saldırısı düzenlediği bölgelerdeki sivilleri hedef aldığına sağırlar.

Bu bölgelerdeki sivillerin bombardımanlardan kaçıp Türkiye'ye sığındığına bakar kör hepsi de.

Gezi'yi Türk baharına çevirmek için canını dişine takan CNN Türk, PKK'nın Suriye Uzantısı PYD terör örgütü elebaşını manşetlerine taşıyor.

Elebaşı Salih Müslim'in, "Kürt Koridoru falan yok bunlar kurgu" sözleri anında mütareke medyasında spotlarda...

Müslim, Tel Abyad'daki etnik temizlik iddialarını da yalanlıyormuş. Herşey dünyanın gözleri önünde yaşanır, yapılanların hangi projenin ürünü olduğu dünyaca bilinirken bir çete liderinin algı yönetimine alet olmak için sadece gaflet içerisinde olmak yetmez! Bu nasıl bir ihanet ortaklığıdır...

Daha dün o bölgeden binlerce insan bu kahramanlaştırdığınız Kürt çeteleri tarafından göçe zorlanmadı mı?

Daha dün 40 derece sıcağın altında sınırımıza dayanmadılar mı bu mazlum insanlar?

Esed zulmünden ve soykırımından kaçarak Türkiye'ye sığınan insanları hemen ülkelerine gönderin diyen sizler; Kürt çetelerin etnik temizlik amacıyla göçe zorladığı insanlara kapıyı açın diye bağırırken insanlığınızı mı hatırladınız?

Başıbozuk Kürt çetesi PYD'nin bölgedeki Türkmen ve Arap nüfusun boşaltıp, yerlerine Kürtlerin yerleştirilmesi gibi eylemlerinin neresi meşru?

Tel Abyad başta olmak üzere Kuzey Suriye'de yaşananların tümü Türkiye'nin egemenlik haklarına zarar getirecek gelişmeler. Milli güvenliğini tehdit eden gelişmeler...

Bunu bile alkışlayacak bir ihanet kıskacına nasıl düşer bu memleketin insanları...

Diyelim ki siz haklısınız! Bu çeteler, IŞİD denen gizli müttefikleriyle savaşıyorlar, ruhunuz bu nedenle okşanıyor; peki PYD'nin Akçakale-Tel Abyad arasındaki sınırı Türkiye'den Suriye istikametine doğru geçişlere kapatmasını nasıl izah edeceksiniz be ey ahmaklar?

Bölgeden gelen haberlere göre kahramanlaştırdığınız bu Kürt çeteleri ile IŞİD petrol ittifakı kurmuş. PYD, geçtiğimiz hafta IŞİD'in boşalttığı Tel Abyad'a petrol sevkiyatına da başladı. Üstelik bu sevkiyat Şam rejiminin onayıyla yapılıyormuş. Onlarca tanker Haseke'den Tel Abyad'a petrol sevkiyatı yapıyormuş.

Bunları görmeniz için o petrol kuyularından Amerikan-İsrail askerlerinin kanlarının mı fışkırması gerekiyor?

Diyelim ki yarın, Kürt çeteleri ve IŞİD'in kirli planını bozmak için Türk ordusu uluslararası hukuktan kaynaklanan haklarını kullandı ve sınır ötesi askeri harekat başlattı; kimin yanında yer alırsınız sahi siz?

Benimki de soru mu şimdi! Siz zaten PYD/YPG/PKK seviciliğinizle safınızı seçmişsiniz. Tıpkı işgal güçlerini avuçlarını yara edercesine alkışlayan atalarınız gibisiniz...