05 Ağustos 2016

İhanetten kalan sorular

 

15 Temmuz gecesi, FETÖ'nün tasmasını elinde tutanların hain planları uygulamaya kondu. Alçak darbe girişimi, milletin imanlı göğsünde durduruldu. İki yüz kırk kadar şehit verdik, binlerle ifade edilen gazimiz var. Ancak bu millet, ihanete de uğrasa, can da vereceğini bilse, vatanını kimseye teslim etmeyeceğini en net şekilde gösterdi. Tankların önünde duranı, uçaklar kalkmasın diye mahsulünü yakanı, kamyonuyla yol keseni… Sayısız destan yazdı millet.

Şehitlerimizin kahramanlıkları ise, bize Çanakkale'yi yaşattı. Hepimiz, böyle asil evlatları olan bir milletin mensubu olduğumuz için Rabbimize ne kadar şükretsek, ne kadar hamd etsek az. Hain ve darbeci general bozuntusu FETÖ'cü Semih Terzi'yi alnının ortasından vuran, beraberindekiler arasından 7-8 haini de yere seren, şehid olduğunda vücudundan 30'dan ziyade mermi çıkan Kıdemli Astsubay Ömer Halisdemir'i, şehidimizi asla unutmayacağız. Asırlar geçti, bu millet hala sinesinden Ulubatlı Hasan'lar çıkarıyor, elhamdülillah.

Hainlerin sahnelediği işgal girişimi şimdilik püskürtüldü. Şimdilik diyorum, çünkü hala ellerinde bazı araçlar mevcut ve yeniden harekete geçmek için fırsat kollayacaklardır. Mankurtlaştırdıkları “taban”a “takiyye” talimatını, yeni oyunlarını gerçekleştirmek üzere verdiler. O yüzden, kimse durmalarını beklemesin. “Taban”daki örgüt üyeleri, hiçbir şeyi kendi iradeleriyle yapmıyorlar, emir aldıkları mihrak onların düşünme yetisini çoktan ellerinden aldı. Allah planlarını başlarına geçirsin.

Operasyonların yalnızca maklubeyle büyüyen korkak haşhaşiler tarafından planlanmadığı ve gerçekleştirilmediği çok açık. Darbe girişiminden beri ortaya çıkan fotoğraflar, yazılar ve videolar FETÖ terör örgütünün sıradan bir taşeron örgüt olmadığını, profesyonel yardımlar alan uzun soluklu bir proje olmanın yanı sıra, ezoterik ve sapkın bir tarikat olduğunu da gösterdi.

Kriptolar, şifreli mesajlar, gelecek senaryoları, falcılık, sihir ve büyünün bu örgütün karakteri olduğunu öğrendik. 2016'da şeytanî planlarını uygulayacaklarına dair pek çok işaret sundukları, daha doğrusu şifreli yazı ve videolarla talimat verdikleri ortaya çıktı. İnsanların dini sohbet zannettikleri videoların darbe, saldırı, işgal, suikast talimatı olduğu gün gibi belli oldu. Aynı zamanda, gönderdikleri kriptolarla ilgili pek çok şey deşifre oldu.

Her şey bir araya toplandığında ortaya haşhaşî bir suikast çetesi kadar, Kabalist bir örgüt de çıkıyor. İşlerini sihir, büyü ve falla destekleyen bir profesyonel suikast ve terör hareketi olarak FETÖ'nün misyonunu tamamladığını söylemek için oldukça erken. Hala sokaklarda serseri mayın gibi gezen firari askerleri, tespit edilemediği için görevden uzaklaştırılamayan kamu görevlileri, stratejik olarak nitelenebilecek sektörlerde elemanları var. Bunlar arasında pek çok doktor var mesela ve bu durum kanaatimce ciddi riskler içeriyor. Vatandaşın emanet edildiği doktorun FETÖ'cü terörist çıkması bir facia olur ve Sağlık Bakanlığı'nın bu konuya ciddiyetle eğilmesi çok önemli.

Şimdi, Kabalist-haşhaşî suikast ve terör örgütü olan FETÖ ile ilgili kafamda canlanan bazı soruları sizlerle paylaşmak istiyorum:

  • Teröristbaşı Feto'nun mel'un konuşmalarını içeren videoları hangi şerefsiz girişimlere neden olabilir? Verdiği tarihlerde şaşırtma amacı var mı? Elbette en kritik soru bu. Taşeron bir örgüt olan FETÖ'nün durmasına, herkesten önce tasmasını elinde tutanlar müsaade etmezler.
  • Örgüt, kaçak-firari askerler, kendini takiyye ile gizlemeye çalışan haşhaşîler, velhasıl gözaltına henüz alınmamış, etkisiz hale getirilmemiş FETÖ mensupları ile ilgili hangi hain planları tasarlıyor?
  • Yurtdışında “hoşgörü yuvası” diye kurulan sistematik terör yuvaları, yani FETÖ okullarının büyük çoğunluğu halen kapatılmadı. Bulunduğu ülkenin seçkinlerini ele geçiren/geçirmeye çalışan bu örgütün, uluslararası planda ne gibi kötülüklere başvuracağını öngörebiliyor muyuz?
  • Darbeden hemen 1-2 hafta kadar önce yurtdışına kaçırılan 4.000-5.000 FETÖ mensubuyla ilgili nasıl bir plan yapıyorlar? Sözde “abi-abla” olarak nitelendirdikleri bu kalabalık kadroyu, nerede ve hangi kirli işlerde kullanmak istiyorlar? Yurtdışına kaçırılan FETÖ mensuplarının bir kısmının Türkiye'ye dönüş sebebi nedir?
  • Fetullahçı kabalist terör örgütünün 14 Ağustos vurgusunun arkasında ne var? Güçlü bir saldırı ve işgal girişimi mi, suikast mi, ayaklanma mı? Ya da herhangi bir eylem için tarih şaşırtmacası mı var? Veya zaman kazanmak için blöf mü yapılıyor?
  • FETÖ'nün başta eğitim olmak üzere pek çok sektörden elde ettiği milyarlarca dolarlık servet, nereye ve hangi yollardan kaçırıldı? Zira hepimiz biliyoruz ki, kaçarken geride bıraktıkları devede kulak hükmünde. Önümüzdeki yazılarda bu sorularla ilgileneceğiz inşallah.

Türkiye, Allah'ın inayetiyle, başkomutanının ve milletin kararlı duruşuyla bu günleri atlatacaktır. Sabır, azim ve dua güzergâhımız olsun. Bu sorularla ilgilenmeye devam edelim.