20 Mart 2017

İsrail koca bir balon

Bütün teknolojik ve silah üstünlüklerine rağmen İsrail sürekli yeniliyor. İsrail, 1967'de Kudüs'ü ele geçirmesinden bu yana, Beyrut'tan Gazze'ye, bir yerleşim yerinde hiçbir savaş kazanamadı. Sadece uzaktan vurdular ve geri çekildiler. Balonu sönen İsrail,  soykırımlarla bunu gizlemeye çalışıyor. Siyonist politikaların artık bölgede sürme imkanı yok. Yolun sonuna gelindi. İsrail artık bu saldırgan, ırkçı, yayılmacı ve tekelci anlayışıyla bölgede barınma imkanına sahip değil.

 En son 1967'de toprak kazanan İsrail, bu tarihten itibaren sürekli toprak kaybetti. Daha önce 1973 yılında Suriye`nin Golan bölgesindeki Kuneytra`dan geri çekilen İsrail yine Mısır'a 67 savaşında aldığı toprakları geri iade etmek zorunda kalmış ve Güney Lübnan'dan da çekilmişti. 1987 yılında ise Etfal-el-hicara yani Taş Çocukları'nın Gazze`de başlattıkları intifada ile İsrail, müzakere masasına oturmak zorunda kalmış ve 1993 yılında da Gazze`nin idaresini `Filistin Özerk Yönetimi'ne bırakmıştı. Terörist İsrail Devleti en ağır yenilgisini ise 2006 yılında Lübnan'da almıştı. İsrail'in Genelkurmay Başkanı da bu yenilgi üzerine istifa etmişti.

 İsrail savaş meydanlarında kaybediyor ve Irkçı Emperyalizm'in artık bu dünya'ya söyleyecek yeni bir sözü yoktur. Siyonistler gidiyor, uzantıları da gidecek. İsrail yanlısı politikalar sona erecek. İsrail'den beslenenler açığa çıkacak. Siyonist mihraklara hizmet edenler artık beslenecek bir yer bulamayacaklar. Mazlumlar ayağa kalkıyor, Zalimler diz çöküyor. Oyun ortaya çıktı. 

 Yahudiler reklam işinden anlarlar. En büyük reklamları ise İsrail. Şişiriyorlar ama koca bir balon İsrail. Avrupa'dan anlaşmalı bir şekilde bugünkü işgal topraklarına gelen ilk nesil bitti. “Bir vatan bulmanın” aşkı, heyecanı, telaşı sona erdi. Şimdi artık çifte vatandaşlıkların, tehlikesiz günlerin devri. 48'lerin çocukları da bitmek üzere. Çok zamanı kalmadı Siyonist heyecanın.

 Kudüs ilk defa düştükten sonra Selahattin'i Eyyubi'yi günümüzdeki işgalden daha uzun süre beklemişti. 50-100 yıl devletlerin, toplumların tarihlerinde çok ama çok kısa bir zaman dilimidir. İsrail tarihin arızi bir noktasıdır, yakında hallolacak inşallah.

SELAM OLSUN

 Hunların, Göktürklerin, Uygurların,  Karahanlıların, Gaznelilerin, Harzemşahların, Selçukluların ülkesi; Kaşgarlı Mahmut'un, Yusuf Has Hacip'in, Osman Batur'un, Dilşad Hatun'un, Mehmed Emin Buğra'nın, . Mahmut Gaznevi'nin, Abdülkerim Satuk Buğra Han'ın, Babürşah'ın, Melikşah'ın, İsa Yusuf Alptekin'in, Abdurrahim Ötkür'ün, İmam Buhari'nin, İmam Tirmizi'nin, İbn-i Sina'nın, Farabi'nin, Fergani'nin, Abdulhakim Mahsum'un, Edip Ahmed Yükneki'nin Ali Han Töre'nin, Mesut Sabrilerin, Polat Kadri'lerin, Yakup Han Bedevletlerin ve Barat Hacıların memleketi, Doğu Türkistan'a selam olsun.

 

***

MESAJLAR

 

  • Belki de dünyanın en zalim milleti olan İspanyollar Karayipler, Orta ve Güney Amerika'da acımasız, gaddar ve insanlıktan çıkmış şekilde işgaller yaptılar. Yerli halk İspanyolların eliyle yok edildi.

 

  • Armagh Başpiskoposu Ussher ve çağdaşı John Lightfoot'a göre, İnsanoğlu milattan önce tam olarak 23 Ekim 4004 yılında, sabah saat tam dokuzda yaratılmıştır.

 

  • Hindulara göre Müslümanlar, onların kast sistemini bozan, pis ve sorunlu insanlardır. İnsanlar eşit olamaz, Müslümanlar bütün insanları eşit görüyor, kast sistemini yıkıyorlar. Hindular asla Müslümanlar ile evlenmez ve kesinlikle beraber yemek dahi yemezler. Bir Hindu yanlışlıkla dahi olsa bir Müslüman'a değse, hemen elini yıkamak zorundadır.

 

  • Şehrimizi, mahallemizi, evimizi, arabamızı, otobanımızı, eşyalarımızı, değiştirerek Batılı olacağımızı düşünüyoruz.

 DİL KÖŞESİ

 

  • Osmanlı Türkçesindeki “Maarif” kelimesini Fransızcadaki “culture" kelimesi ile değiştirip “kültür” yapınca Türkçeleştirdik zanneden zavallılara kıymet vermeyin.

 

  • Türkiye Türkçesindeki “yüz”kelimesi, Başkurt ve Tatar Türkçelerinde “yöz”, Kırgız Türkçesinde “cöz”, Kazak Türkçesinde “jüz” ve Azeri, Özbek, Türkmen ve Uygur Türkçelerinde ise aynı Türkiye Türkçesinde olduğu gibi “yüz”dür.