23 Ağustos 2015

Kürt anaya çağrı!

Ey Kürt ana 

Bir eli yağda bir eli balda olan şehirdeki kravatlı sözde Kürt siyasetçi, yine bir eli yağ ve balda, diğer eli tetikte duran sözde Kürt eşkıya, senin biricik evladını;

Kendi pis emelleri uğruna veya Almanya'nın, İsrail'in, İngiltere'nin, Ermenistan'ın ve diğer küresel şeytanların arzuları yüzünden, canından can, kanından kan vererek büyük bir emekle yetiştirdiğin çocuğunu alıp, başka bir ananın evladını öldürmeye, sana yol yapmaya gelen araçları yakmaya, ülkeyi talan etmeye gönderiyorlar!

Ey Kürt ana!

Sen bu zulme sessiz kalmaya devam edecek misin? Senin evladını kirli emelleri için maşa olarak kullanmalarına izin vermeye devam edecek misin?

Sana soruyoruz ey ana!

Senin biricik evladını senden koparan haydutlar, kirli döşeklerinde bir birlerine peşkeş çekiyorlar onu farkında mısın?

Senin gül gibi evladını alıp, beynini ve aklını kirleterek, kardeşi kardeşe kırdırıyorlar, buna sessiz mi kalacaksın?

Ey Kürt ana!

Bu düşmanlığı, bu kini, bu cinayetleri, bu yamyamlığı ancak sen durdurabilirsin. Hem kendi evladına, hem de diğer anaların evlatlarına ancak sen sahip çıkabilirsin! Şeytanların vesvesesiyle adına “Kürtlük davası” dedikleri, lakin gerçekte Kürtlükle hiçbir alakası olmayan, ne idüğü belirsiz katillerin, biricik evladının elinden alınıp, insanlıktan uzaklaştırılarak bir katil yahut yamyama dönüştürülmesine izin vermeye devam edecek misin?

Ey Kürt ana!

Sen bu zulme ses çıkarmazsan, sen bu kana engel olmazsan, bu ateş diğer anaların ocağına kan doldurduğu gibi, yarın senin ocak ve yüreğini de kanla doldurur.

İşte o gün vah-tüh yapmanın, dizlerini dövmenin kimseye faydası olmaz, biliyorsun değil mi ana!

Kürt analar olarak, bugün topluca ayağa kalkın! Direnin! Bu kana, bu zulme, bu şeytanlığa, bu alçaklığa karşı elbirliği ile direnin!

Buna engel olmaya önce Allah'ın gücü yeter, bir de senin! Farkında mısın? Bunun için ne zaman ayağa kalkacaksın ey Kürt ana?

Bugün her bir Kürt ana, bir başkasını ikna edip, bu ateşi söndürmek için sokağa çıkmalı!

Ses vermeli…

Elinde silah ve bombalarla Kürdün ve Türkün yurdunu ateşe veren oğluna, kendini siper etmelisin Ey Kürt ana!

Eğer sen kendini siper etmezsen, hem sen, hem de bütün analar hep birlikte ağlayacak, birlikte yok olacağız, farkındasın değil mi ey Kürt ana?

Şimdi hemen harekete geçme vakti. Bugünün yarını yok. Haberin ola Kürt ana!

Senin ses vermediğin her dakika;

Bir ana kuzusu daha toprağa düşecek…

Bir ananın daha umut ve hayalleri yok olacak...

Bir başka ana kocasız, bir başka çocuk da babasız, yurt ve yuvasız kalacak...

Ey Kürt ana!

Bu zulme razı olmadığını biliyoruz! O halde lütfen şimdi ayağa kalk ve ses ver. İnandığın Allah aşkına harekete geç! Harekete geç ki, oğlunun dünya ve ahireti cehennem olmasın!

Ey Kürt ana!

Bir Türk'le bir Kürt, 1000 yıldır hangi gün ayrı yaşamış ki, bugün ayrı yaşasın!

Ey ana! Kutsi olan toprak değil, candır! Kürt yahut Türk, Arap ya da Acem, ölen her kul dünyayı ağlatır, kurtulan her can ise âlemi mutlu eder. Şimdi sana düşen, ya ateşten, ya kardeşlikten yana olmaktır. Ya kandan, ya candan yana olmaktır. Ya ölümden yahut hayattan…

Biliyoruz ki, sen hesap gününe inanan yürekli bir anasın! O günün derdiyle dertlenip harekete geçeceksin! Bekliyoruz ey ana!