09 Aralık 2017

Merhamet kapısını kapatmışlardı, cehennemin kapılarını açtılar

 

Aslında sürpriz olmadı çünkü 2016 yılından beri bu konuya parmak basıyor ve uyarıyorduk.  2016 yılında kaleme aldığımız “Shemitah teorisi ve sihirli numara 7” başlıklı yazımızda her 50 senede bir dünyaya yaşatılan “süper Shemitah” ekonomik ve siyasi yıkım sürecinde Kudüs merkezli bir olay olduğunu okuyucuyu bıktırma pahasına üzerine basa basa ve defalarca tekrarlamış, Kudüs merkezli bir olay olacağını vurgulamıştık:

“Her ne kadar Shemitah 7 yılda bir de meydana gelse de her 7 Shemitah bitiminde yani  7x7=49. seneden sonra gelen 50. yıl Süper Shemitah ya da Jübile senesi olarak adlandırılmaktadır. İşte o yıllara denk gelen olaylar:

1918 - Kudüs Osmanlı'dan İngiltere'ye geçti

1967 - İsrail 6 gün savaşlarını kazanarak Ürdün, Mısır ve Suriye ile yaptığı savaşı kazandı. Batı Şeria, Gazze, Sina yarımadası ve Golan tepelerini işgal etti.

İlginç bir şekilde son iki Süper Shemita/Jübile senesinde Kudüs ile ilgili olaylar olmuştur. Birisinde Kudüs Osmanlının elinden çıkarken diğerinde İsrail'in devlet olma durumunu  sağlamlaştıran savaş yaşanmıştır.”

(15 Ağustos 2016, “Shemitah teorisi ve sihirli numara 7”, Yeni Söz)

Yine Kudüs ve Filistin merkezli bazı ilginç olayları yazımızda aktararak konuya dikkat çekmiştik:

“(...) 11 Eylül 2015 tarihli CNN haberinde Kudüs'te bulunan Kubbetü's Sahra yıkılmadan önce görülmesi gereken 25 yapı arasında anılıyordu. CNN acaba bizim bilmediğimiz neyi bilmekteydi?

 

1

Geçtiğimiz hafta ise arama motoru Google hiçbir açıklama yapmadan Filistin'i Google haritalarından siliyordu.

2

Son 2 Jübile senesinde 1916 ve 1967 yıllarında Kudüs merkezli çok önemli iki olay olduğunu tekrar hatırlatalım… (15 Ağustos 2016, “Shemitah teorisi ve sihirli numara 7”, Yeni Söz)

2016 yılında bu edepsizliği yapan Google'ın şevki kırılmamış olmalı ki aynısını yine 2 gün önce yaptılar:

3

 Hatta bu iş geçen sefer olduğu gibi Google ve CNN ile kalmamış, bu kez bunlara Wikipedia ve Yandex'te eşlik ettiler.

3a

Bu haberler niye önemli?

Çünkü tahminimiz 2016 senesinin son çeyreğinde ekonomik kriz ve siyasi krizin birlikte patlatılarak dünya ekonomik sistemindeki büyük değişimler eşliğinde Ortadoğu ve İslam coğrafyasında savaşların çıkarılması idi. Arama motorlarından haber bültenlerine kadar hazırlıklar yapılmıştı ama muhtemeldir ki büyük planın  15 Temmuz 2016 darbe kısmının başarılı olamaması ve Türkiye'nin ayakta kalması bu olayın ertelenmesine neden olmuştur. Ertelenen plan bazı satılmış Arap rejimlerinin de onayı ile bu yılın son günlerinde yeniden uygulamaya konulmaya çalışılmaktadır.

4

İslam dünyasının ilk tepkileri Batılı kaos planlayıcılarının en azından şimdilik planladıkları doğrultudadır.

5

Aslında bu cehennemin kapılarının açılması meselesi oldukça ilginçtir. Onların asıl açmak istedikleri cehennem kapısının burada İstanbul'da olduğunun ipuçlarını şeytanilerin borazanı ve dinlerin düşmanı yazar Dan Brown 2014 yılında piyasaya çıkan kitabında ve  filminde vermiş ve biz bunu bir yazımızın konusu yapmıştık.

 6

Hatta gazetelerimiz konuyu tam ve doğru olarak algılayabilelim diye kapının nereye açıldığını da güzelce manşet yapmıştı.

 7

 

8

 9_3

10

 

Bu kapılar meselesine fazlaca takıldığımızı düşünebilirsiniz. O zaman biraz daha devam edelim ve algınızı rahatsız edelim.

Aşağıdaki satırlarda 2016 yılında kaleme aldığımız “Shemitah teorisi ve sihirli numara 7” başlıklı yazımızdan:

“8 Aralık 2015'de Papa Francis, beklenmedik bir şekilde ve önceden haber vermeksizin,  çok sıkı güvenlik önlemleri altında ve Vatikan'ın çevresinin uçuşa yasak bölge haline getirildiği bir ortamda 8 Aralık 2015 – 20 Kasım 2016 tarihleri arasını “Olağandışı Merhamet Yıldönümü (Jübile)” ilan etti.

Katoliklerin jübile yılı normalde her 25 senede bir olmaktadır ve son jübilenin 2000 yılında Milenyum zamanı olduğu dikkate alınınca bir sonraki Jübile yılının 2025'de olması gerekmekteydi. Bununla birlikte Papa özel bir ihtiyaç ya da olaya binaen olağandışı Jübile ilan edebilir ve 8 Aralık tarihinde “Merhamet Yıldönümü” ilan ederek bunu yapmıştır. “Yargılamadan önce merhamet etmeliyiz” diyerek açıklama yapan Papa devamla yaklaşan bir tehlikeden bahsederek “dünya açlık çekerken, yanarken ve kaos daha da derinleşirken bu sene kutlayacağımız Noel, kutlamayı seçecek olanlar için, son Noel'imiz olabilir” diyerek çok ilginç bir çıkış yapar.” (15 Ağustos 2016, Yeni Söz)

Peki sonra ne olur? Papa 20 Kasım 2016 tarihinde sürenin dolması sonrasında törenle “Merhamet Kapısını” kapatır. Bu sembolik hareketin gerçekte ne manaya geldiğini bilen yoktur.

11a 11

Ama daha bitmedi. Papanın merhamet kapısını kapatmasından bir süre sonra ABD başkanı olan Trump'ın kapattığı kapıyı da hatırlatalım:

 12_1

7 Müslüman ülkeye kapıları kapatan kararnameye imza atmıştı Trump. Ardından mahkeme yürütmeyi durdurmuş iş Anayasa mahkemesine kadar gitmişti. Ne tesadüftür ki Hamas'ın deyimiyle “cehennemin kapılarını” açacak Kudüs kararından bir gün önce ABD Anayasa mahkemesi Trump'ın seyahat yasağı kararını onadı.

13

Peki bu Trump ve seçim oyununun diğer figüranı Hillary Clinton başkanlık seçiminin hemen öncesinde ve aralarında yaptıkları son TV münazarasının hemen sonrasında kimin yanında boy göstermişlerdi.

14

Tam bir katiller sürüsü olan Hristiyanların en tehlikeli, ahlaksız ve merhametsiz tarikatı olan Cizvitlerin başındaki kişi olan Kardinal Dolan ile yemeğe katılmışlardı. Hani şu FETÖ'nün kendisine “model aldığı” (siz bunu emir aldığı olarak anlayın) Cizvitler var ya, işte tam onlardan bahsediyoruz.

16

Yakınlarda Türkiye ile ABD arasında karşılıklı kapanan kapıları  da son olarak hatırlatmış olalım:

17

İslam dünyası üzerinde oynanan oyun çok büyük maalesef. İşte Suriye'yi tarumar eden Rusya'nın oyunu mesela. Bir süredir sinyalleri alınan ve dün en yetkili ağızlardan seslerdirilen haber:

18

Rusya Suriye'den çekiliyormuş, herşey çözülmüş, IŞID bitmiş vs..  Suriye'de Türkiye ve ABD birbirlerine karşı pozisyon almış, İsrail Suriye'nin ortasında İran üssünü bombalıyor, ABD her gün Suriye'ye yeni üsler kuruyorken efendim neymiş? Rusya çekiliyormuş.

Şaşırdık mı? Tabii ki hayır.

18a

 

Çünkü Rusya Suriye'ye geldiğinde de bütün AB ve ABD kuvvetleri Türkiye sınırından Patriot füzelerini çekmiş ve Rusya'nın Suriye halkının Müslüman kesimini Esat'la birlikte rahatça darmaduman etmesini sağlamışlardı.

19

Bu arada İsrail Suriye'de İran üssünü vururken, Akdeniz'de dolaşan Türk F4 uçağını vuran Suriye görünümlü Rusya'nın müthiş füzeleri nedense “etkili olamamıştır”.

20

 

Trump'ın “iyi evladı” olarak Time dergisine kapak olan damadı Yahudi Kushner'in, bir süredir İslam coğrafyasında dolanarak altyapısını hazırladığı kaos senaryosunun düğmesine iki gün önce Trump tarafından basılmıştır.

21

22

“Başkanın kızı ve intikam tanrıçası” başlıklı 8 Şubat 2017 tarihli makalemizde bu adamı konu ederek Jack Higgins'in “Başkanın kızı” isimli bir romanından  bahsetmiştik:

“ABD başkanlığına adaylığını koyarak seçilen Jack Cazalet, geçmişte yaşadığı bir ilişkiden bir kız çocuğunun olduğunu birkaç sene önce öğrenmiştir. Bu durumu bilen bir grup İsrailli terörist yeni seçilen ABD başkanın kızını kaçırırlar. Amaçları, başkanın kızını kullanarak Pentagon tarafından yıllar önce hazırlanan ve seçilen her Amerikan başkanının önüne getirilen ama hiçbirinin uygulamaya koymadığı bir planı şantajla uygulatmaktır. Plana göre kaçırdıkları kızın öldürülmemesi karşılığında ABD başkanından Pentagon'un hazırladığı “Nemesis harekatı” (İntikam tanrıçası ya da ezeli düşman) kod adlı planı işlerliğe koymasıdır.

23

“Bu plana göre Amerikan hava kuvvetleri nokta operasyonları yaparak Irak, Suriye ve İran'ın nükleer araştırma merkezlerini, kimyasal silah fabrikalarını, nükleer tesislerini ve altyapılarını tamamen ve bir kerede yok edecektir. Balistik füzeler ve nükleer başlıklarla İran Deniz Kuvvetlerinin Bandar Abbas'ta bulunan ana üssü ve bu üç ülkenin ordu karargahları yok edilecektir. Yani, İsrail ve ABD'nin çıkarlarını tehdit eden Irak, Suriye ve İran bir kerede ve nükleer silahlarla tamamen etkisiz hale getirilecektir. Irak'ın Kuveyt'i işgali sonrasında Pentagon içinde “Gelecek Projeleri Komitesi” tarafından hazırlanan bu çılgın planı uygulamak için ABD ordusu içinde istekli birçok general vardır ve planın uygulamaya konması için her yılın başında ABD başkanına onay için sunulmaktadır.  ABD başkanları ise bu çılgın planı hiçbir zaman uygulamamaktadır. İsrailli teröristlerin amacı yeni başkana bu planı uygulatmaktır.”

(...) Biliyorsunuz, geçmişte krallıklar, beylikler arasında savaşları ve düşmanlıkları bitirmek ya da ittifaklar yapmak için kız verilir kız alınırdı.  Yani evlilikler de bazen bir nevi rehin alma / rehin verme yoludur.

(...) Hani bilmesek ABD başkanlık seçimlerinin senaryosunu romancı Jack Higgins yazdı ve İsrailli teröristlerin romanda ilkelce kız kaçırarak yaptıkları şey şimdi daha medeni bir şekilde yapılıyor diyeceğiz. (8 Şubat 2017, Yeni Söz)

24

 

Bugün itibariyle ABD'nin İslam coğrafyasında kullandığı atom bombasının ismi “Kudüs”tür ve bu fitnenin yol açabileceği yıkım bir atom bombasından bile fazla olabilir.

2017 yılının Şubat ayında Haaretz gazetesinde yayınlanan bir makalede şu tesbitler yer almaktaydı:

"Trump yönetiminin akılalmaz korkutucu uygulamaları Amerika'yı dünyadan ayırabilir. Trump yönetiminin bunu gerçekleştirmek için bir planı var. Korkunç planın amacı, Trump'ın güç sınırlarını genişletmek, kendisine destek veren tabanı kışkırtarak harekete geçirmek, ırkçılığı körüklemek, İslamofobiyi kullanmak. Ve nihai adım ise -eğer çok ihtiyaç duyarsa- antisemitizmi kullanmaktan da kaçınmayacak. Çünkü tüm bunları üzerine atabileceği bir günah keçisine ihtiyacı var".

İlginç tesbitler. Yine aynı makalede Trump'ın yakınlarda yol verilene kadar danışmanlığını yapan Stephen Bannon'un 2014 yılında Vatikan'da bir Hristiyan konferansında yaptığı konuşmaya yer veriliyordu:

Çok kanlı ve acımasız bir savaşın eşiğindeyiz. Kilise ordusu kurmak zorundayız. Bunu sadece inancımızı savunmak için değil, bizden olmayan herkesle savaşmak ve 2 bin yıldır gördüğümüz bu saçmalıkların kökünü kurutmak için yapmalıyız."

Bu söyleminde Stephen Bannon'un kökünü kurutmak istedikleri sadece Müslümanlar değil gibi görünüyor. O zaman 6 Eylül 2016 tarihli “İsrail iç savaşı” başlıklı yazımızdan bir iki hatırlatma daha yapalım:

2012 yılı:

25

The New York Post tarafından “harfi harfine” alıntılanan Kissinger'in “10 yıl içinde artık İsrail olmayacak” sözü kati ve şartsız.Kissinger, İsrail'in tehlikede olduğunu, fazladan trilyonlarca dolar verip düşmanlarını ordumuzla ezersek kurtulabileceğini söylemiyor. Netenyahu'nun eski dostu Mitt Romney'i seçersek, İsrail'in bir şekilde kurtulabileceğini de anlatmıyor. İran'ı bombalarsak, İsrail var olmaya devam edebilir de demiyor. Bir çıkış yolu önermiyor. Basitçe bir gerçeği belirtiyor: 2022'de, İsrail artık olmayacak. (Sözcü, 6 Ekim 2012)

2015 yılı:

26

 

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Suriye'deki iç savaşa ilişkin bir harita yayınlayan CNN, haritada İsrail ifadesini kullanmadı, sadece Filistin'i yazdı.CNN'in İsrail'i haritadan çıkarması, Netanyahu hükümetine bağlı İsrail basınını çıldırttı. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya yakınlığıyla bilinen "İsrail Today" gazetesi, "Bunun CNN'in ilk vukuatı olmadığını" belirterek, CNN'e yönelik sert eleştirilerde bulundu. Gazete, CNN için şu ifadeleri kullandı; "Bu CNN'in İsrail'e yaptığı ilk düşmanlık değil, ancak CNN bu sefer haddini aştı. Haritadan İsrail'i silmek ne demek? Bu asla kabul edilebilir bir şey değil. CNN yüzünden dünyanın her yerinden İsrail'e düşmanlık artacak." İsrail'in tüm bunlara rağmen o haritadan silinemeyeceğini iddia eden gazete, "Her şeye rağmen İsrail'i yok edemeyeceksiniz, bu çabaların hepsi boşa çıkacak" diyerek öfkesini gizleyemedi.  (28 Kasım 2015, Yeni Şafak)

2016 yılı:

27

 

Google, bir açıklamaya gerek görmeden Filistin'i dünya haritasından sildi. Herhangi bir duyuru yapmadan harita uygulamasında yalnızca İsrail'e yer veren şirkete tepki çığ gibi. Sosyal medyayı sallayan karara karşı 175 binden fazla insan imza koydu. (9 Ağustos 2016)

Burada sadece birkaç tanesini andığımız bu haberler aslında İsrail konusunda küresel bir konsensüs değil bir çatışmanın olduğunu ortaya koymaktadır. Küresel sermayenin Yahudi asıllı ana damarının uzunca bir süredir İsrail'in varlığından rahatsız olduğu haberleri sızmaktadır. Dünyayı para ile global olarak yönetmek varken niye İsrail gibi bir ülke ile kendilerini sıkıştırdıklarını ve küresel bir nefret ithal etmek zorunda kaldıklarının kendi içlerinden tartışıldığı söylenmektedir. (İsrail iç savaşı, 6 Eylül 2016, Yeni Söz)

Ama İsrail 2022'de olmayacak diyen Kissenger bir şey daha söylemişti:

“ABD Dışişleri eski Bakanı Henry Kissinger 2011'de bir gazeteye verdiği röportajda "Şayet savaş davullarını duymuyorsanız sağır olmalısınız" demişti. Röportajda 3. Dünya Savaşı'nın yaklaştığını ve bu savaşın başlangıç noktasının İran olacağını iddia eden Kissenger'in "Müslümanlar küle dönecek" ifadesi dikkat çekerek, bu savaş esnasında İsrail'in mümkün olduğu kadar çok Arap öldürerek Orta Doğu'nun yarısını işgal edeceğini söylemişti. ABD'yi petrol ve önemli ekonomik kaynakların bulunduğu stratejik öneme sahip olan 7 ülkeyi işgal etmeye zorladıklarını belirten Kissenger, mevcut plandaki son adımın İran'a saldırmak olduğunu ifade etti. Çin ve Rusya'nın aptalca hareket ettiği sürece İsrail ve ABD'nin bu savaşı kazanacağı iddia eden Kissenger, İsrail'in bütün gücüyle bu savaşın içinde olacağını ve mümkün olduğu kadar çok Arap öldüreceğini, sonunda da Orta Doğu'nun yarısını işgal edeceğini söyledi. ABD ve Avrupa'nın gençlerinin yaklaşık son 10 yıldır savaş için eğitildiğine dikkat çekerek, "Onlar savaş için emir aldıklarında Müslümanlar'ı küle döndürecekler" ifadelerini kullandı. Dünyaya Yahudi bir ailenin çocuğu olarak geldiğini özellikle vurgulayan Kissenger, savaşın sonunda yeni bir dünya doğacağını belirterek "Sonunda savaşın küllerinden yeni bir dünya doğacak, yalnızca tek bir süper güç kalacak ve o bütün dünyayı yöneten tek hükumet olacaktır" diye konuştu. (20.11.2017)

Görüldüğü gibi herkesin kendince bir hesabı bulunmaktadır ama küresel şeytanların oyun kurma yeteneği çoğu devletin üzerindedir.

28

Kendi planlarını kurarak uyguladıklarını zannedenlerin;

29

Gerçekte sadece daha büyük bir beynin kitleleri imha edip;

30

 

Yeni bir dünya kurma planının taşeronu olduklarını farkettiklerinde, üzerinde durdukları küle dönmüş topraklarını eski haline getirebilecek özel bir güçleri yok ise akıllarını başlarına devşirmelerinde fayda bulunmaktadır.

Hem de hiç vakit kaybetmeden...

31

 

Türkiye'nin Fırat kalkanı hamlesi IŞID (ISIS) tiyatrosunu ortaya çıkarmış ve kaos planlayıcıları bu kuklalarını geri çekmek zorunda kalmışlardır. Şimdi bölgeye sürülecek olan Sekhmet'tir.

Trump'ın ateşlediği yeni dönemin ezoterik kodları kısmetse bir sonraki yazımızda...