VF kat sol
VF kat sağ

24 Ekim 2015

Yar bana bir eğlence medet!

TV için “eğlence aracı”derler ya hani; ben de sırf “eğlence” olsun diye  kanallar arasında aylak aylak gezindiğim zamanlarda “yar bana bir eğlence medet” kabilinden arayışlara giriyorum. Gördüğüm, izlediğim o ki  sevgili okur, üç beş program dışında eğlence olarak adlandırılacak program yok ortalıkta. TV'nin eğlence aracı olduğu koca bir yalan! Bunu söyleyenlerin bizi kandırdıklarına inanmaya başladım artık.

Allahtan eğlenceli birkaç program var. Yoksa TV'lere baksanız Türkiye'de mutlu olmak için sebep olmadığını düşünebilirsiniz.

Neyse, fazla uzatmadan sözü Beyaz TV'deki “Beyaz Futbol” programına getirmek istiyorum. Benim en favori eğlence programım. “O, eğlence programı değil ki futbol yorum programı, ne alaka!” dediğinizi duyar gibiyim. Siz öyle düşünebilirsiniz sayın okur ama ben söz konusu programın Türkiye'nin en iyi eğlence programı olduğunu iddia ediyorum.

Ne Beyaz ne de Okan Bayülgen...

Bir kere programda yer alan isimlerden biri Türkiye'nin gerçek showman'lerinden... Belki de en iyisi... Ahmet Çakar'dan söz ediyorum. Bana göre ne sevgili Beyaz ne de Okan Bayülgen...En iyi showman, Ahmet Çakar'ın ta kendisi.

Bunu nereden mi çıkardım, açıklayayım..

Hocamı ne zaman ekranda konuşurken görsem o bilindik tabirle far ışığına  tutulmuş tavşan durumuna düşmekten kendimi kurtaramıyorum. Tam bir hipnoz durumu hali yaşıyorum. Sinan Engin veya Rasim Ozan Kütahyalı lafa girmeseler elimdeki çayı yudumlamayı dahi unuttuğum anlar oluyor. Bazen attığım kahkahanın sesinden dolayı hipnozdan uyandığım da olmuyor değil. Hocamın özellikle tasvirlerinin hayranıyım. Bunu hiçbir imada bulunmadan söylüyorum.

Geçtiğimiz günlerde programda uzaylılar-UFO'lar konusu işlendi. Dedim ya ilginç bir program. Ana konu futbol gibi gözükse de modadan, dizilere kadar herşeyin konuşulduğu, mavrasının yapıldığı, değme tiyatrocuların tuluatlarına taş çıkarıldığı bir program var karşımızda.

Bir ara programda UFO araştırmalarıyla tanınan Haktan Akdoğan'la yapılan röportajı da izledim. Tabii bu arkadaşımıza göre nerdeyse dünyayı UFO'larla temaşa etmeye gelmeyen varlıklara “uzaylı” denmiyor. Yani ona göre sanki her uzaylı atladığı bir UFO ile dünya semalarında mutlaka boy göstermek zorunda. Gelip gelip gidiyorlarmış, sanırsınız ki dünya semalarında adeta köşe kapmaca oynuyorlar şu günlerde... Neyse biz yine ana konumuza dönelim.

“Ahmet Çakar uzaylı olmasın!”

Ahmet hocamın yorumları kendisinin sadece bir futbol otoritesi olmayıp geniş bir vizyon sahibi insan olduğunu ortaya koyuyor. Bunu Sinan Engin'in canlı yayında hocama hitaben söylediği “Ahmet Çakar  normal bir insan değil” sözünden bir kez daha anladım. Hele hele, hocamın konuşması sırasında gelecekte yarın birgün Galatasaray'ın Mars İtimat Spor'la Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçını Venüs'te tarafsız sahada oynayabileceğini öngörmesi hocamın vizyon konusunda ne kadar iddialı olduğunu ortaya koydu.

 Sinan Engin, Ahmet Çakar için “ 5 tane kurşun yedi ama ölmedi, hoca uzaylı” lafına takıldım.

Kitleleri kendine mıknatıs gibi çeken, hitabetiyle insanlar üzerinde tarifi güç bir etki bırakan Ahmet Çakar, gerçekten de uzaylı olmasın!

AŞK ADAMI HIZIR ÇAKIRBEYLİ

ATV'nin yeni reyting rekortmeni dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, sezona süper bir başlangıç yaptı. Dizi, yayınlandığı akşam tüm rakiplerine arkasından adeta nal toplatıyor. Hızır Çakırbeyli'nin artık raconu sağlam. Dizi ve Hızır Çakırbeyli, fenomen olma yolunda hızla ilerliyor.

Ama sevilen dizide dikkati çeken bir yanlışlık var. O da Hızır Çakırbeyli'nin evli bir adam olmasıyla birlikte dizide gayri meşru bir ilişki yaşaması. Hatta sevgilisinin bu ilişkiden hamile kalması...İyi de bildiğimiz kadarıyla bu durum racona ters değil mi? Böylesi bir ilişkiyi bu zamanda çok mu normal karşılamak gerekiyor? Bekar bir adamın iki aşk arasında kalmasını anladık da evli adamın böylesi bir durum yaşaması bize garip geldi.