27 Temmuz 2018

Allah kulundan vazgeçmez. LGBT li olsa bile

Elbette günahkârız. Rahmetli Hızır Hocam derdi “Kişi kendisini iyi bilir. Ancak Allah, onu ondan daha iyi bilir.” Ben kendi günahlarımı bildiğim halde bir başka kardeşimi günahlarından dolayı kınayacak durumda değilim. Ancak birbirimizi Allah'ın affına ve rahmetine teşvik etmek gerekir. Zaten İslam'ın düşman olduğu insan değil, günahtır. İnsan günahın pençesine düşmüş bir kurbandır ve kurtarılmayı hak eder. Zira Allah “…Rahmetin her şeyi kuşatmıştır…” (Araf 156) buyurmaktadır. Tövbe ederek kendisine yönelen kullarının sadece günahlarını affetmekle kalmaz. “…Allah, işte onların kötülüklerini iyiliklere çevirir…” (Furkan 70)

Allah her kulu gibi, LGBT li olanlardan da vazgeçmemiştir ve rahmet kapılarını açık tutmaktadır.  İsterim ki bu yazımı okusunlar. Onları da Yunus Emre Hz.nin “Yaratılanı severim Yaratılandan ötürü” sözlerinin kalbimi titreten o güzel duygusu ile sevdiğimi söylemek isterim. İçlerinden intihar eden kişileri öğrendiğimde içimin parçalandığını bilsinler.

Allah'ımın öğrettiği bu güzel duygularla kendilerine iletmek istediğim şu birkaç satırımı okusunlar.

İslam faşist bir din değildir. Ölüm değil, hayat dinidir. Nefret değil, sevgi dinidir.

Allah'ın Peygamberi Hz. Davut (Aleyhisselam) Beyt-i Mukaddes'i defalarca tamir ederek yeniden yaptı. Ancak her defasında yıkılmasını engelleyemedi. Bu durumu Yüce Allah'a şikâyet edince O'ndan şu cevabı aldı:

“Benim evim, kan döken bir insanın eliyle yapılamaz.”

Hz. Davut (a.s.) “Ya Rabbi! Benim insan öldürmem senin emrinle olmadı mı?” diye sorunca da Allah şöyle buyurdu: “Evet, ama onlar Benim kullarım değiller miydi?”

Bunun üzerine Allah, Hz. Davut'un duası ile binanın yapımını oğlu Hz. Süleyman'a vereceğini bildirdi. Bu olayda anlatılmak istenen insana verilen değerdir. Ve şüphesiz insanı korumak ve yaşatmak, hayatları kıymetsiz bilmek ve yok etmekten iyidir.

Zira Kuranda Allah şöyle buyurur: “…Kim bağışlar ve barışı sağlarsa, onun mükâfatı Allah'a aittir. Doğrusu Allah zalimleri sevmez” (Şura 40)

Yani İslam yaşatmak için gelmiştir. Allah bizlerin kendisini bilmemizi ve O'na yönelmemizi istemektedir.

Sende kendini yaşatmak istiyorsan eşcinsellik günahından kurtul! Yaratılışının özüne aykırı olma. Senin özün cevherdir. Zor deyip te vazgeçme. Kolayı seçip kibir etme! Dost gözükenleri dost zannetme. Allah'ın yardımıyla tövbe edip kendine yeni ve güzel bir hayat kurabilirsin.

“Kulum benden razı olursa, bende ondan razı olurum” buyuran Allah seni erkek veya kadın, en güzel surette yaratmışken O'nun yaratışından razı ol.

Çünkü O Allah Hakim'dir. Bütün yaratmasında hikmet vardır.

Her günah elbette ki büyüktür. Kendi günahlarımı seninkinden küçük görmüyorum. Ancak dost acı söyler, söylemekte zorundayım. Nasıl ki yaratılan bu muhteşem doğayı kimyasal atıklarla mahvetmenin, GDO ile nesilleri tüketmenin, ormanları, ağaçları, canlıları talan etmenin korkunç bir iş olması gibi; eşcinsellikte, aynı şekilde cinsel sapmanın ötesinde doğal olanı yok etme girişimidir. Ve bu haliyle basit bir kişisel tercihe indirgenemez.

Avrupa kaynaklarından beslenen birilerinin sözde özgürlük hareketi diyerek, kimlik mücadelesi kılıfında sunarak ve sahip çıkıyor ayaklarına yatarak hayatınız üzerinde siyasi rant elde etmesine izin vermeyin!

Kitlesel eylemlerde yanınızda gözükenler, sokaklara düşen, fuhuş batağına itilen arkadaşlarınıza neden yardım etmiyorlar?  

Adnan Oktar ve suç örgütü operasyonun da gördük ki, toplumsal ahlakı hedefine koyan bu örgüt, üç beş sapıktan oluşan bir şehvet şebekesinin ötesinde tam bir suç teşkilatlanması çıktı.

LGBT nin de karmaşık yapısı, işbirliği içinde olduğu dış yapıların çokluğu,  eşcinsel vatandaşların gün yüzüne pek çıkmayan mağduriyetleri, şüpheleri arttırmaktadır/arttırmalıdır.

Toplum olarak da hatalıyız. Bu işin ağababaları ile kurbanları birbirinden ayırt etmek gerekiyor.  Dışlamak, linç etmek değil; merhamet etmek, el uzatmak yakışır bizlere. 

Eş cinsellik günahına/hastalığına yakalan kardeşlerimize her türlü tedavi, rehabilitasyon olanağı sağlanmalıdır. Sadece devlet değil, STK lar da elini taşın altına koymalıdır.

Konu üzerinden illegal ilişkileri olan kişiler varsa, en kısa zamanda ortaya çıkarılmalıdır Ayrıca siyasi rant sağlayan, sözde sokak eylemlerinde provakatif slogan ve pankartlar üreten kişiler hakkında da “toplumu kin ve düşmanlığa alenen tahrik suçundan” işlem yapılmalıdır.

Allah kötülerin adaletinden tüm insanlığı korusun. İyileri galip kılsın. Âmin.