18 Aralık 2016

BTÖ’nün yeni taşeronu hazır

Ortadoğu, Asya ve Afrika'da çok sayıda ülkeyi 'Terörle mücadele' bahanesiyle kana bulayan, milyonlarca sivili öldüren veya ölümüne katledilmesine neden olan Amerika, Türk diplomatı Kemal Arıkan şehit eden Ermeni teröristi cezaevinden tahliye etmeye hazırlanıyor.  Kendi vatandaşlarına veya çıkarlarına yönelik her türlü eleştiriyi, saldırıyı 'Terörizm' olarak gören Amerika, 1982 yılında Los Angeles Başkonsolosumuz Kemal Arıkan'ı şehit eden terörist Sasunyan'ı cezaevinden çıkarıyor. Ankara'nın sert tepkisine neden olan tahliye kararı Amerika'nın terörizmle olan ikircikli ilişkisine 'kanlı' bir örnek olarak gösteriliyor. (15 Aralık 2106)

1_10

Yukarıda ki haberden bizim anladığımız şudur. BTÖ'nün (Batı Terör Örgütü) Türkiye'ye karşı kullanacağı yeni taşeron terör örgütü hazırdır.

Ne alakası var diyecekler için elimizden geldiğince açıklamaya çalışalım.

Hatırlanacağı üzere ASALA terör örgütü PKK'dan önce ortaya çıkmıştır. Lübnan iç savaşı sırasında bu ülkede meydana gelen boşlukta Agop Agopyan tarafından ASALA terör örgütü kurulmuş ve 1973 ve 1985 yılları arasında özellikle dünyanın çeşitli bölgelerindeki elçiliklerimizde görevli Türk diplomatlarını hedef almıştır.

2_10

Verdikleri hasar çok büyük olunca Türk devleti ASALA'nın beyin takımını dünyanın çeşitli bölgelerinde hedef almış ve muhtemelen suikastlerle öldürmüştür.

3_10

Bunun yanında örgüt liderlerinin kendi aralarında çatışmaları ve Paris Orly havaalanı saldırısı gibi yapılan stratejik hatalarda örgütün çöküşünde rol oynamıştır.

4_9

Ama bu örgütün tarihin çöplüğüne gittiğini sananlar yanılıyorlar. ASALA çökünce terör örgütünün beyin takımında olanlar 1980'li yıllarla birlikte yeni bir terör örgütünün başına geçtiler.

Yeni örgüt PKK idi.

Zaten çoğu örgüt liderliğinin iki gıdım Kürtçe konuşamamasının en önemli nedenlerinden biri de bu idi. Tıpkı El Kaide artık deşifre olup işlevini kaybedince yerine IŞID'ın ikame edilmesi gibi ASALA yerini PKK'ya bırakmıştı.

Son dönemde ASALA'nın yeniden canlandırılacağının sinyalleri aslında bir süredir veriliyordu ama pek ciddiye alınmamıştı.

5_8

“Yeni Şafak gazetesinden Çetiner Çetin'in haberine göre, ASALA, son günlerde yurtdışındaki birçok ülke temsilciliğe 'Ermeni Gizli Ordusu' amblemli kağıtla mektup göndermeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu yıl 23-25 Nisan tarihlerinde Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yıldönümüne yönelik yoğun bir program önermesi ve Türklerle aynı cephede savaşmış olan devletlerin resmi temsilcilerini davet etmesi, Ermeni diasporasını rahatsız etmişti. Erdoğan'ın bu çağrısını “Ermenilere, hatta tüm dünya medeniyetlerine yönelik bir hakaret olarak” gördüklerini belirten ASALA, mektupta, törene katılan ülkeleri 'kara liste'ye almakla tehdit etti. Mektupta, Çanakkale etkinliklerine katılması beklenen 77 devletin 'Türk hükümetini desteklemekten' ötürü 'suçlu' ilan edileceği belirtildi.“ (4 Nisan 2015)

İşte tam bu günlerde "müttefiklerimiz" ABD ve Batı, PKK'nın artık Kürt halkı nezdinde deşifre olup sadece askeri manada değil sosyal manada da  bitme noktasına geldiğini fark ettiği için, Türkiye'yi 80'li yılların aksine bugün artık bağımsız bir devlet olan Ermenistan üzerinden doğudan sıkıştırabileceğini düşünmektedir. Bu yüzden ABD, bir Türk diplomatını öldüren ama sıradan bir tetikçi olmayıp ASALA terör örgütünün beyin takımından olan ve vaktinde bu terör örgütünün kurucusu Agop Agopyan ile de çatışan Sasunyan'ı serbest bırakıyormuş. Bu da demektir ki BTÖ'nün üzerimize salacağı yeni terör örgütü yoldadır.

Alfabenin değişik harflerinden farklı kombinasyonlarla terör örgütleri oluşturmada uzman olan BTÖ'nün (Batı Terör Örgütü) yeni terör örgütünün ismi konusunda sıkıntı çekeceğini sanmıyoruz.

6_8

Ayrıca Türkiye'de bu yeni örgüte eleman ve ideolog bulma konusunda da hiç sıkıntı çekeceklerini sanmıyoruz. Sonuçta üniversitelerden atılan zeka ve donanımları “üst düzeyde” bir sürü terör örgütü sempatizanı ve gönüllüsü ortada serseri mayın gibi dolaşmaktadırlar.

7_10

Gazeteci kılıklı olanları saymaya gerek bile duymuyoruz:

8_9

Üstlerinde Türk ve Müslüman ülke bayrağı hariç her bayrakla çok rahat uyuyabilen bu adamlar maalesef bu ülkenin bir gerçeğidir.

9

Ayrıca BTÖ'ye hizmetin oldukça kazançlı bir iş olduğunu, Türkiye ve İslam düşmanı olanlara Batının Türkiye'de yerleşik gazetelerinde bol sıfırlı maaşı olan işlerin hemen ayarlandığını ve böyle insanlara karşı Batının çok cömert olduğunu biliyoruz. 

İşte Türkiye karşıtı her türlü terör grubuna destek olan NATO ve AB “müttefikimiz” Almanya'dan güncel bir örnek daha:

10_7

Senelerdir hafif hafif ılık tutulan Ermeni soykırımı tasarılarının da gerçek sebebi işte budur. Vakti zamanı gelince buzdolabından çıkarıp ısıtmak ve kullanmak için. Görünen o ki vakti geldi ve ABD'nin hapisten salıvereceği bu ASALA teröristi bunun ilk işaret fişeğidir.

11_7

Kürt sorunumuz bitiyor derken Ermeni sorunumuzu başlatmak istiyorlar.

Anadolu topraklarında soykırıma tabii tutulduğu söylenen, gerçekte ise Müslüman kılığına bürünmüş olan bu kriptolara artık çok iş düşecek gibi gözüküyor. Eminiz şu aralar bazıları, kapılarını çalacak olan muhtemel birileri için CV'lerini güncellemekle meşguldürler. 

Ama biz tüm iyi niyetimizle tekrar uyaralım:

Son kararınızı vermeden önce;

12_5

“Çok iyi düşünün”…